sâmbătă, 15 septembrie 2012


   
   
   
                                               


jocuri online




 Bine ati venit!

 
Cum sa avem un site propriu in prima pagina google
Aveti nevoie de un site de prezentare (Porsche) sau de un site care va aduce clienti? (Raba) Diferenta? Un site de prezentare de obicei este folosit pentru a prezenta serviciile sau produsele firmei respective si in general numele domeniului (www.firma-mea.ro) este ales in functie de brand sau numele firmei respective , exemplu: www.porsche-firma-bla-bla.ro. Crearea unui site de prezentare implica foarte multe cunostinte in domeniul webdesign! Daca deja aveti clienti si nu mai aveti nevoie de bani,simtiti nevoia sa ii faceti in ciuda veciniilor si a cunostiintelor, a sosit timpul  ca imaginea firmei sa ajunga si mai celebra,in acest caz va recomandam urmatoarele solutii de  webdesign:
1.  Apelati la un webdesigner talentat,care are lucrari de referinta (portofoliu) si va poate arata cateva site-uri create (personalizate) si optimizate cu foarte bune rezultate,fara reclama adwords! 

2. Foarte important sa efectuati o cercetare de piata privind produsele sau concurenta si sa alegeti niste cuvinte cheie care va pot ajuta site-ul in cautari!

3. Puteti efectua o cautare de cuvinte cheie la google keyword tool, in acest fel obtineti rezultatele cautari lunare locale sau cautari lunare globale pentru acele cuvinte cheie,exemplu: "mananc caramida cu mustar".Google va ofera si date despre concurenta,adica cu ce cantitate se consuma (mare,mica medie) Daca foarte multi oponenti mananca caramida cu mustar,este posibil sa ramaneti flamand! 

4. Dupa gasirea cuvintelor cheie optime pentru site-ul dvs,aveti nevoie de un Porsche ultimul traznet si de o parcare cu mai multe intrari,spatioasa si cu un asfalt impecabil pentru a circula cu viteza! Google penalizeaza masinile de lux care blocheaza intersectia! Pe scurt: nume domeniu(www.site-ul-meu.ro) si hosting (hosting=spatiu pe un hard disc de la o firma serioasa) pentru site.

5. Si am reusit sa achizitionam aceste doua lucruri esentiale pentru a ne mandri cu realizarea noastra! Daca nu, atunci talentatul webmaster sigur are un card visa si un cont pay pal pentru a ne face cumparaturi cu viteza luminii!

6. Urmeaza comunicarea mult asteptata cu talentatul! Sigur aveti niste idei extraordinare si ati vazut multe masini,stiti cum ar trebui sa arate,ce culoare,cate usi si mai mult ca sigur doriti ultimul traznet! Talentatul stie ce poate realiza si cu incredere in sine va cere deja avansul pentru Porsche! Inainte sa ii dam avansul dorit ar fii o idee buna sa vorbim cu fosti clienti al dansului,ca promisiuni auzim si la tv destul! Cat de deschis este? Este un om care se tine de cuvant? Respecta termenele? Are rezultate bune? Foarte important! Cate masini are parcate in fata la Google? Ii place sa dea fuga cu avansu' si asteptam sapte ani sa primim masina ca pe timpuri? Daca am obtinut toate datele necesare si suntem siguri ca el este cel talentat,atunci trebuie sa fim siguri ca si el la randul lui stie ce am aflat si va propulsa pretul pana la Saint Tropez,ca doar el este talentat! Nu toti sunt slabuti cu kg in minus(fomisti),mai exista si oameni in Romania care au ce manca si se multumesc cu un pret foarte rezonabil pentru ambele parti!

 7. Alegem designul,adica masina visata! Cum sa arate? Vrem Porsche ca toti care au realizat ceva,au asa ceva! Hoppa! Aici intervine talentatul: acest Porsche ( sablon,template) nu iese prea mult in evidenta ca are si nea Gigi si Doamna cu magazinu' hai sa o personalizam! Va propune creare site personalizat!!!!! Fara sablon care este duplicat de mii de ori,fara masini prefabricate,totul de la zero,unul singur pe planeta! UNIC! Ca doar de asta l-am ales,e talentat omu'! In acest fel Google va alimenteaza cu kerosen gratis si mai trimite si agenti pentru a curata drumul pana in fata! Deci pentru intelesul webdesignerilor: Nu folositi prefabricate,daca le folositi macar schimbati-le in proportie de 50% Gemeni(duplicate) se despart indiferent de parinti (domeniu)  de cand ursu (panda) a iesit dintre copaci!

8. Dupa ce am reusit sa ne intelegem cu incapatanatul dar talentatul webdesigner urmeaza sa acceptam masina propusa de dansu' sau sa mai schimbam culoarea si farurile pana isi da demisia :))) Dar cred ca comunicarea prin mobilu' cu touch ne va ajuta sa ne alegem masina dupa cateva zile..Dupa ce l-am intarziat pe talentatu' acum vrem rezultate rapide ca timpul costa! Acum poate intelegeti de ce trebuie sa fie si rabdator mecanicul nostru!

9.Dupa vreo doua trei zile primim un telefon! Un nou client vrea sa manace caramida cu mustar! Hoppa! Il sunam pe mecanicul nostru si aflam ca a lucrat in doua ture si deja a si parcat  Porsche-ul in fata! Verificam masina si constatam ca are niste pete care trebuiesc indepartate neaparat! Mecanicul nostru talentat se apuca si in cateva ore termina ultimele finisaje! Acum ca veciini mor de ciuda, vrem sa dam cateva ture si pe la cunostinte,dar mecanicul nu mai garanteaza ca va fii parcata la loc! Deci nu umblati la site,nu adaugati,nu scoateti nimic fara mecanic ca nu va mai porni! Avem ceva de modificat? Il avem pe mecanicul nostru care se ocupa de masina noastra un an ca ofera garantie omu'!

10. Rodare-Optimizare: Mecanicul nostru rapid a platit parcarea in fata (Google Adwords) pentru ca are un buget si pana optimizeaza site-ul sa ajunga permanent in fata, trebuie sa va gaseasca clienti! Desigur v-ati inteles cu el ca ii finantati munca in doua sau trei etape!Deci daca a cumparat piesele pentru masina si locul de parcare,se plateste,daca a terminat masina,se plateste,daca are rezultate si site-ul a ajuns undeva pe pag1,pag2 se plateste! Sper din suflet, ca nu aveti abonament lunar indiferent de rezultate si Dorel se odihneste la Sinaia!
  

Daca tot ati citit despre creare site de prezentare,atunci va invit sa cititi in continuare cum se creeaza un site care va aduce succesul dorit in afacerea dvs!

1. Il evitam pe Dorel si il angajam pe mecanicul nostru!

2. Il lasam sa se ocupe de absolut tot!

3. El este meseriasul degeaba incercam sa il ajutam ca mai 
rau il enervam!
4. Il platim mai ieftin decat pe Dorel si pe etape finalizate!

5. Stiim ca nu ne permitem un Porsche inca deci alegem o Raba care transporta mai multi clienti,si nu il obligam sa cumpere www.firma-mea.ro ci il lasam pe el sa implementeze cuvintele cheie in domeniu! Daca domeniul are cuvintele cheie necesare,noi putem fii siguri de o reusita de 25%! El sigur va alege un domeniu bun: www.mustar-cu-caramida.ro Desigur ne enervam ca trebuie sa tastam liniutele alea si nu intelegem de ce nu a cumparat si el ceva mai simplu dar asta e,trebuie sa avem incredere in el ca noi habar nu avem nici de messenger da' de un site pe internet! In doua trei zile mecanicul termina masina personalizata cu acel nume urat! El in timp ce rodeaza masina o parcheaza cu taxa in fata (Google Adwords) Dupa cateva saptamani sau luni,depinde cati manaca caramida cu mustar,ne dam seama ca acele liniute nu mai sunt necesare ca mecanicul nostru are cunostinte si a prezentat masina la multe expozitii (directoare,articole,link exchange) si a parcat masina in fata! (Optimizare) Il mai rugam sa scoata niste alimente din masina  ca prea multa caramida si mustar se afla acolo,dar el stie cat duce Raba (densitatea cuvintelor cheie) si nu va poate ajuta! Dupa ce intra comenzile pentru serviciile noastre si tastam in Google: "mananc caramida cu mustar" constatam ca am ajuns in primele pagini si afacerea noastra se indreapta catre un viitor frumos, il sunam pe mecanicul nostru si ii dam bani pe care i-am promis si ii multumim pentru ajutor si desigur il recomandam,ca doar si noi asa am ajuns aici!
Explicatii: Porsche      = www.firma-mea.ro
                   Raba       = www.mustar-cu-caramida.ro

Un site de succes necesita un webdesigner de succes cu rezultate,optimizare si creare.Nu ajunge sa avem un site undeva pe net! Acel site trebuie administrat,optimizat si daca am ajuns la acest capitol va invit sa cititi cateva ore despre optimizare :))

Optimizare site pentru webmasteri

1. Alegeti o firma de hosting serioasa! 
Eu recomand Hostico.ro
Pachetele de hosting SEO sunt destinate atat persoanelor fizice cat si celor juridice ce doresc o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Aceste pachete sunt gazduite pe servere special configurate, optimizate la nivel de server web si DNS conform termenilor.Planul de gazduire este oferit pe servere Super Micro, dual processor Intel XEON Nehalem Quad Core 2.X cu Hdd SAS si SATA II, 16GB RAM DDR3 sub platforme Linux, panou de administrare  , MySql 5.x, PHP 5.x, servere colocate in GTS Telecom Data Center - Bucuresti, ROMANIA

2. Alegeti un domeniu generic de nivel superior .ro .com etc. si implementati cuvintele cheie! 

3. Optimizati pagina web (on page optimization) cu ajutorul unor programe destinate pentru a afla nr. cuvintelor totale,cuvintele cheie,cuvinte cheie fraza,image alt text,inbound links,outbound links,folositi cuvintele cheie in titlu,meta name keywords,descriere,in h1,h6 si in pagina in functie de totalul cuvintelor folosite! Folositi image alternative text si link-ul imaginii sa corespunda cu image alt. text! Paginile interne trebuie sa aiba un link cu anchor text, cuvant cheie catre home.Sa nu aveti mai mult de 50 de link-uri pe home.Folositi bold text cel putin de trei ori maxim de 4 ori pentru cuvinte cheie! Folositi o structura de link-uri cu cuvinte cheie de exemplu: www.mustar-cu-caramida.ro/caramida-cu-kechup.html,asta in cazul in care clientul are si acest produs!

4. Optimizare externa: Succesul site-ului in mare parte depinde de link-urile de la alte domenii,articole plasate pe bloguri care au un link cu anchor text: "mustar cu caramida".Daca site-ul respectiv are page rank marisor poate va ajuta un picut dar parerea mea personala este sa folositi mai multe cuvinte cheie,mai multe descrieri,mai multe titluri si obtineti link-uri de pe pagini cu continut relevant,chiar daca are pr 0! La inceput Google accepta mai multe link-uri intr-o saptamana ca site-ul este nou deci trebuie inscris in directoare,deci se pot folosi programe de genul auto submiter,care va permite sa va inscrieti site-ul in 500 de directoare cu trei clickuri jumate'! Va recomand sa nu folositi black hat seo.Ce inseamna black hat seo? Cand am inceput sa studiez aceste tecnici de seo am fost foarte impresionat! Am vazut webmasteri care au avut rezultate rapide pe scurta durata! Unul dintre aceste tecnici de black hat seo : cream o pagina de parteneri (links) il indexam in Google si dupa ce google bot si-a bagat nasu' noi cream un robots.txt file in care nu mai permitem sa intre robotelul,adica:   
User-agent: * Disallow: /parteneri.html 
In acest fel foarte multi magicieni obtin back link-uri catre site-ul lor,pentru ca omu' care a investit in directorul web nu stie ca link-urile reciproce pe care le cere nu vor fi indexate decat in 2978! Acest beneficiar de director web are un spider care verifica link-ul reciproc dar nu stie ca acel spider nu verica si robots.txt!De ce sa nu folositi aceste tecnici? Exista o politica stricta la Google si pana la urma toti care triseaza vor fi penalizati! Fiecare site are un punctaj si in functie de punctajul obtinut are locul in Google,va puteti mari scorul cumparand link-uri cu page rank mare,dar Google e sus si nu degeaba a ajuns acolo! Va recomand sa angajati un seo expert care va adauga link-ul manual in directoare de pr 3 pana la pr 7! Aici nu neaparat vorbesc despre mine insumi dar, daca tot imi cititi instructiunile severe sper ca va dati seama ca ne putem ajuta foarte mult reciproc! Sa trecem direct la subiect! Daca site-ul dvs nu a ajuns in fata dupa luni de optimizare,inseamna ca aveti nevoie de un expert seo.Dupa parerea mea,nu este rusine sa cerem ajutor,mai ales daca este contracost :) 50 de directoare aprobate intr-o luna jumatate cu page rank 3+ pana la 7 , va vor satisface cu siguranta actualii clienti! Pretul serviciilor noastre va costa 50 de $ si se pot plati cu pay pal,cash,transfer bancar,e-mandat,mandat online etc. Daca aveti nevoie de un raport seo audit pentru site-ul dvs,in care specificam ce sa schimbati ca site-ul sa fie mult mai relevant pentru cuvintele cheie alese,va rugam trimiteti un mail si noi va trimitem raportul in 48 h max! Pretul este 10 $ ! Pentru bannere flash sau logo va stam la dispozitie ! Va doresc succes la optimizare!

Pentru clienti care isi doresc un site care sa le aduca si profit sau isi doresc un site de prezentare pentru firma le prezint site-urile create de noi:

jocuri
reparatii ceasuri cu pendul
tencuieli mecanizate
sapa mecanizata
jocuri online
tencuiala
director web
usi de garaj
retete culinare traditionale
cazare muncitori Bucuresti



   
   
   

                          
Toate aceste site-uri sunt personalizate si optimizate sau sunt in curs de optimizare!

 





Daca doriti un site,un banner,optimizare sau un sfat,va rugam sa ne contactati : 
 tezea1967@yahoo.com
















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu